Sponsorer

Vores sponsorer støtter os, så støt også gerne dem.Langeskov Boghandel

Bøger & papir er en sammenslutning af butikker over hele landet. Vi har et bredt udvalg af bøger, trendvarer og kontorartikler. I kraft af det fælles udgangspunkt i bøger, trendvarer og kontorartikler arbejder sammenslutningens butikker sammen om indkøb og markedsføring, og kører endvidere med landsdækkende bytteservice og gavekort.

www.bogerogpapir.dk/langeskov

 


 

 


rydalllogoRydall Pejse

Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til Fyns mest servicemindede pejsebutik. Her er du i trygge hænder lige fra dine første overvejelser til den endelige montering – og vi arbejder hurtigt og på dine præmisser.

www.rydallpejse.dk

 Køhler Emblemer ApS

emblemer-logoVi er et privatfirma med over 40 år på bagen, som fremstiller medaljer, pins, stofmærker, flag og ja – (næsten) alt andet, efter opgave.  Beachflag, klubvimpler, hjørneflag, pokaler, drikkedunke  er også på programmet – så kom med din forespørgsel – så finder vi en løsning.

www.emblemer.dk

 WEST SPORT

logo-westsport-webWest Sport arbejder på Sport og Profilmarkedet, med fokus på salg/samarbejde med klubber, foreninger, skoler, institutioner, organisationer, samt B2B segmentet.

Gennem indkøb direkte hos en række etablerede sydeuropæiske sportsmærker, kan vi på sportssiden præsentere et særdeles attraktivt sortiment, hvor priserne er langt lavere end de generelle danske markedspriser, uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

www.westsport.dk

 


 


Sibiriens Specialfoder – Jagt & Fritid

sibiriens-logoSibiriens Specialfoder forhandler foder og tilbehør til hobby og kæledyr, lige fra hund, kat, undulater og marsvin til heste, grise, køer og får.

Træpiller og briketter af super kvalitet, til opvarmning af boligen (vi levere også ud). I jagt & fritids afdelingen har vi et stort udvalg i tøj og fodtøj/støvler til den kvalitets bevidste bruger. Legetøj til de lidt større drenge (og piger), i form af luftgeværer og buer, jagtvåben og ammunition.

+ Meget, meget mere….

www.sibiriens.dk

 Albani

Albani webbanner 360x150 pxH.C. An­der­sen, Oden­ses in­ter­na­tio­nalt kend­te by­s­barn, var glad for Al­ba­ni. I et brev fra et af hans man­ge op­hold i sin fø­de­by skrev han om bryg­ge­ri­ets pro­dukt: “Jeg kan ikke rose den­ne øl højt nok. Den er for­fri­sken­de, de­li­kat og stærk. Prøv den!”
Det var der man­ge, der gjor­de, og det gør man sta­dig. Fra at være et lo­kalt Oden­se-fo­re­ta­gen­de er Al­ba­ni Bryg­ge­ri­er­ne for længst ble­vet hele Fyns øl. Og i dag fin­der man ven­ner af Al­ba­ni i alle egne af Dan­mark, hvor man kan få det fyn­s­ke bryg.

www.albani.dk